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करारे मसालेदार पापड़ के पराठे/Crispy spicy Papad Paratha..

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Quickly prepared vegetable of onions and capsicum like in a hotel / होटल जैसी सबसे जल्दी बनने वाली प्याज़ और शिमला मिर्च की बेहतरीन सब्जी :

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Prepare delicious & hot Radish - Parathas at home / घर पर बनाए गर्मागर्म स्वादिष्ट मूली के पराठे:

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Delicious Breakfast made up of Semolina and Gram -Flour (Besan) in front of which Samosas and Kachaudis becomes non - tasty : Crispy Gol - Tikka / सूजी और बेसन का इतना लाजवाब नाश्ता, जिसके सामने समोसा और कचौड़ी लगे बेस्वाद : क्रिस्पी गोल - टिक्का:

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Preparing Cake means Famous Kalakand of Alwar at home / मिल्क केक यानी अलवर का मशहूर कलाकंद बनाए घर पर:

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Light and Tasty Non - Fried Food Recipe for Fasts - Cakes (Tikia) made up of Potatoes and Sago / व्रत के लिए बिना तला हल्का - फुल्का सबसे स्वादिष्ट एवम आसान फलाहार - साबूदाना और आलू की टिकिया:

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Prepare Uttappams of Wheat Flour in just 2 minutes / 2 मिनट में बनाएं गेहूं के आटे के उत्तपम :

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